Met coaching voor honden op maat van jouw beste vriend, buigen we ongewenst gedrag om naar een goede houding en voorkomen we nieuwe problemen.

Gedragsproblemen komen helaas vaak voor, we gaan geen opdracht uit de weg, hoe complex ook. Ontdek hier hoe wij je gaan helpen aan een duurzame oplossing!

Intake gesprek

€ 75,00

Intake gesprek

€ 75,00

We starten steeds met het doorsturen, van een vragenlijst daarna volgt dit intake gesprek en duurt ongeveer 2uur en vind bij jullie thuis plaats .

Tijdens dit gesprek en de kleine observatie van je hond heb ik al een beter zicht op hoeveel sessies er ongeveer aangewezen gaan zijn om het probleem aan te pakken .

dit intake gesprek komt op 75euro  + 0.50euro/km vanaf de 10de km van ons adres in Nijlen 

Deze kan je los boeken of zit mee inbegrepen in de pakketen excl km. 

Puppy basic training

€ 375,00

Puppy basic training

€ 375,00

Ervaar gemoedsrust en deskundige begeleiding bij het opvoeden van uw puppy met mijn gepersonaliseerde één-op-één puppytrainingspakketten.

Zeg vaarwel tegen onzekerheden en zorgen, want ik ondersteun u bij elk aspect van het opvoeden van uw puppy, van de cruciale eerste nachten thuis tot essentiële training zoals socialisatie, zindelijkheidstraining en meer. Met mijn toegewijde ondersteuning zorg ik ervoor dat uw puppy ook essentiële vaardigheden leert, zoals terugroepen, en ik sta aan uw zijde en bied deskundige specialistische begeleiding bij elke stap.

Je hebt waarschijnlijk een heleboel vragen rond het opvoeden van je hond, en gelukkig kan je bij mij terecht voor puppytraining aan huis!

Het starterspakket van onze puppycoach waarbij je de noodzakelijke basis meekrijgt om aan jullie avontuur samen te beginnen.

We plannen een uitgebreid intake gesprek waarbij we je verwachtingen en noden bepalen van de puppytraining. Daarna voorzien we 10 opvolgingslessen van circa 30 minuten om de basis te trainen die iedere hond moet meekrijgen in het leven.

  

 

trekken aan de lijn

€ 375,00

trekken aan de lijn

€ 375,00

 

Trekt jouw hond je op de grond bij iedere wandeling? Is het gewoon niet meer leuk om met hem te gaan wandelen?

Het is een van de vaakst gehoorde problemen: je hond trekt voortdurend aan de lijn, en hem terugsnokken helpt niet . Dat is Logisch ook: wanneer jij druk uitoefent, gaat jouw hond nog meer tegendruk uitoefenen. En wat je ook geprobeerd hebt, of hoeveel tips van kennissen (goedbedoeld) heb je al gekregen of hoeveel filmpjes je ook al hebt geraadpleegd op het internet, het betert niets.

Je gaat er al vanuit dat er wellicht geen oplossing meer is ?

Maar dat is niet waar, ik kan je in enkele lessen leren hoe je op een zachte en diervriendelijke manier kan wandelen met jouw hond zonder trekken aan de lijn. En dit zonder snokken of rukken aan de hals, zonder sliplijn, zonder pinnetjes, zonder gentle leader, of eender welk ander hulpmiddel. Dit pakket bestaat uit een intake gesprek en een maand training die bestaat uit 3 1op1 lessen en 2 online opvolg lessen 

de 1ste 10km zijn inbegrepen vanaf de 11de km 0,50 per km extra .

 

Agressie hond

€ 379,00

Agressie hond

€ 379,00

Agressie hond

Valt jouw hond uit naar andere honden, lopers, fietsers, of zelfs gewoon naar wandelaars en kinderen?

Jouw hond is hier zeker niet alleen, reactieve honden komen vaak voor.  We starten met een grondige evaluatie van je hond. Vervolgens trainen we op het probleem.

Meer dan alleen symptoombestrijding.

Heel vaak is het reactieve karakter het gevolg van een onderliggend probleem, zoals angst. We zoeken de trigger, en zetten het om naar een traject op maat om tot goede en blijvende resultaten te komen.

Dit pakket bestaat zoals alle andere ,  uit een intake gesprek en drie opvolgingslessen. 


de 1ste 10km zijn inbegrepen vanaf de 11de km 0,50€ per km extra .

E Consult

€ 40,00

E Consult

€ 40,00

 

 Het is ook mogelijk om “op afstand” enkele basisbehoeften te vervullen.

Zit je met een eenvoudig probleem, een kleine vraag of wil je vooraf aftoetsen of een uitgebreid behandeltraject wel nodig is? Dan bieden we alvast antwoord op jouw vragen via een eerste contact langs digitale weg. Dit duurt ongeveer 30 minuten.

Niet enkel bij de start!

Ook achteraf, tijdens een traject, is het mogelijk dat bepaalde lessen en opvolging langs digitale weg verlopen. Zoals het jou het beste uitkomt.  zodat de training van je hond een vlotte en aangename ervaring wordt!